• Parvus ontwikkelt het grootste deel van haar assortiment UV lampen in eigen beheer. Daardoor hebben wij diverse lampen, voor verschillende toepassingen.

  • Voor de lampen die geschikt zijn voor de UVIRA CR-serie, gelden lengtes van 4 t/m 140 centimeter. Dit zijn rechte lampen die alleen in horizontale positie gebruikt kunnen worden.  • Lampen voor UVIRA FD en SF units (flits), zijn verkrijgbaar in een aantal standaard vormen (lineair, ring, spiraal, U-vorm) en varieren in werkbreedten van 10 - 65 cm lengte.
    Langere lengtes tot 210 cm kunnen indien gewenst wel op maat worden gemaakt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

  • Vanzelfsprekend hechten wij veel waarde aan de goede kwaliteit van onze lampen. Levensduur en kwaliteit vanelectroden en kwartsglas zijn daarbij de speerpunten. Echter ook het eenvoudig wisselen en schoonmaken behoren tot de eisen die wij aan onze lampen stellen. Ervaringen uit het verleden en wensen van de huidige gebruikers zorgen ervoor dat wij continue werken aan de kwaliteit en verbetering van onze lampen.