Parvus is het bedrijf dat voor u de puzzelstukjes aan elkaar legt. Wij lossen uw polymeerproblemen op of zoeken naar een geschikt alternatief. Of het nu gaat om een kleine wijziging in een formulering of een complete verandering van het productieproces, wij denken met u mee en zoeken naar de voordeligste en duurzaamste methode.

In de loop der jaren heeft Parvus diverse veranderingen ondergaan. Daar waar we vroeger alleen een "uitvindersbedrijf" waren en alleen laboratoriumhoeveelheden konden produceren, zijn we nu ook in staat om op kleine schaal producties aan te nemen. Hierdoor wordt het voor kleine ondernemingen voordeliger om producten in te kopen. Onze huidige productiecapaciteit is 400.000 kg UV gevoelig eindmateriaal op jaarbasis.

Binnen de research-afdeling van Parvus Chemie wordt onderzocht of het specifiek door de klant gewenste product kan worden ontwikkeld. Bij problemen op het gebied van o.a. drogen, verlijmen of coaten, is Parvus altijd op zoek naar de voordeligste en duurzaamste oplossing. Op geleide van de productspecificaties, kan binnen Parvus Fysica, de meest geschikte droogunit worden ontwikkeld. Door deze unieke combinatie is Parvus in staat om de klant een totaaloplossing te bieden, die tegemoet komt aan haar wensen op het gebied van fotopolymerisatie.

Op deze site kunt u meer informatie vinden over de diverse producten van zowel Parvus Chemie als Parvus Fysica.

Bij Parvus kunt u terecht voor:
  • Lakken, inkten, lijmen en kunstharsproducten voor diverse applicaties
  • UV apparatuur, welke compleet naar uw wensen vervaardigd kan worden
  • Advies en begeleiding op diverse gebieden van polymeerchemie en radiation curing, UV (Ultra Violet), IR (Infra Rood) en EB (Electro Beam)
  • Vervaardigen van chemische producten in hoeveelheden van 1 tot 1000 liter, eventueel bij hogere temperaturen.